Evenemang, utbildningar och produkter B2B registreringstjänster

AIDC - Automatisk identifiering och datafångst
Företagets kärnverksamhet är att lagra information med hjälp av olika taggar som QR och streckkoder, RFID-taggar, magnetkort, ansikts- och röstmärken.

ContactMate

ContactMate® är en komplett deltagarhanteringstjänst, inklusive registreringar, platsregistreringar, åtkomstkontroll och digitala inspelningar av leads.

Läs mera

StockMate

StockMate är en produkthanteringslösning för hantering, insamling, inventering och rapportering av små och medelstora varulager. Enkel och snabb idriftering med enheter.

Läs mera

AIDC Finland erbjuder applikationsutveckling, konsulttjänster och projektledning för olika branscher för produkthanteringsbehov och varulager. Hårdvarutjänster som utnyttjar AIDC Finland-applikationer finns också tillgängliga via oss. Dessutom konsulterar vi om hårdvaruinstallationer av kundernas egna applikationer. Produktutvecklingen är inriktad på applikationer som rör datainsamling. Ansökningarna har implementerats som kundprojekt..

Uthyrningsutrustning och SaaS

Olika enheter såsom skannrar för bar / QR-kod läsning, skrivare, datorer, tabletter finns tillgängliga via oss. Lättviktsapplikationer som produktinsamling och lager finns också i begränsad omfattning. Vi levererar program som SaaS-tjänster

Consultering

Vi finns här för dig.
Vi anställer yrkesverksamma från områdena evenemangsförsäljning och marknadsföring, projekttjänster, turism och olika IT-funktioner. Be vår expert om hjälp!

Utveckling av program

Egen produktutveckling och samordning av den är en väsentlig del av vår kärnverksamhet. Smidighet och lyhördhet för förändrade behov är våra styrkor.

Tjänster för evenemang

ContactMate® är en omfattande tjänst för deltagarhantering för meddelanden, platsregistreringar, åtkomstkontroll och digitala inspelningar av leads som ingår i mässor, utbildning och företagsevenemang. Vi producerar också kurs- och närvarobevis för universitetens behov och utbildning.
Enheten omfattar professionell utrustning och kompetent personal. Vår tjänst är integrerad t.ex. Med Lyyti, Fennoa och Priima.

Före evenemanget

Planeringen av evenemanget är flerstegs. Se till att händelsen är en framgång och involvera ContactMate i planeringen. Experter och mångårig erfarenhet är också till ert förfogandet.

Under evenemanget infodesk samt namnbrickor

De viktigaste delarna i händelser är hög kundnöjdhet, flyt och säkerhet. ContactMate personal och programvara tjäna evenemanget och gäster. Vi utnyttjar realtidsbesökarspårning, t ex proaktiv planering av restaurangtjänster och användning av utrymme.

Efter händelsen

Efter evenemanget är det viktigt att kommunicera till deltagare och samarbetspartners snabbt. När informationen är korrekt, information, fakturering och rapportering flöde smidigt. Du kan skicka intyg till deltagare via vår tjänst.

Särskilda evenemang

ContactMate Events är med och producerar en mängd olika evenemang från möten på statlig nivå till små julfester. Välkommen att kontakta oss och tillsammans kommer vi att designa eventlösningar som passar just dig!

Begär offert

ContactMate® Mitt konto

Här kan du logga in på Mitt konto lead collection service

Logga in på Mitt konto

StockMate- En lätt applikation för lagerhantering

Lagerhantering kan vara en utmaning för små företag på grund av distribution och investeringar av programvara och maskinvara. Vi har utvecklat en tjänst som är flexibel efter kundernas behov. StockMate-tjänsten kräver inte heller långa åtaganden. Från Tjänsten StockMate betalar du bara för startkostnaderna och eventuella ytterligare företagsspecifika behov som en förändring. Månadsavgiften täcker support, programmolntjänst och utrustning. Det är också möjligt att skaffa utrustningen själv. Produkterna möjliggör hyreslager. Hyr utrustning och applikationer och vid behov personal för att utföra inventeringen. 

Kontakta oss och be om ett erbjudande.
Samla
Inventering
Slöseri
Lagerintäkter

StockMate Mitt konto

Här kan du logga in på StockMates produkthantering Mitt konto.

Logga in på Mitt konto

Händelsesiffror 2019- 2022

Gästregistreringar

Evenemang

användarrättigheter

Kontakta oss – Begär offert

  Kontaktuppgifter

  AIDC Finland Oy
  0891097-3

  Malminkaari 17-19 A 3krs
  00700 Helsinki, FINLAND

  358 (0)207 856 700

  Gratis parkering på 3: e våningen taknivå av K-Citymarket parkeringsgarage. Vid antågande av allmänheten ligger vårt kontor intill Malmi tågstation i samband med Malmi Nova Shopping Center.

  Ta kontakt