Tapahtuman aikana

CM Live registration- infopalvelu

Badget tai mobiililiput toimitetaan osallistujille etukäteen tai tulostetaan paikan päällä. Vieras rekisteröidään saapuneeksi skannaamalla mobiililippu tai tulostamalla badge.
Ohjelmisto voi näyttää vieraan kuvan henkilötodennuksen varmistamiseksi.

CM Live registration- badget

Nopea ja tehokas tulostus takaa sujuvan sisääntulon tapahtumaan. Voit valita kustannustehokkaan tai korkealuokkaisen badgetulosteen- aina tapahtuman mukaisesti brändättynä. Myös mobiilisti!

CM Scan service- skannaus

Ammattilaitteilla skannataan vieraiden badgeilta koodit. Laitteet toimivat pimeässä, ulkona, sateessa ja pakkasessa. Voidaan myös käyttää mobiililippuja. Nopeus sisääntulon skannauksissa parantaa asiakaskokemusta.

CM eLead- liidipalvelu

Palvelemme erikokoisten tapahtumien järjestäjiä ja näytteilleasettajia ContactMate eLead- mobiilisovelluksella, jota voit käyttää omalla Android- tai Apple-laitteella sekä vuokralaitteella. Lisäksi voit laatia kysymys/ kartoituslomakkeen, joka täydentää liidiä skannauksen jälkeen. 

Lounaat ja muu kulunvalvonta

Lippukoodin taakse voidaan määritellä oikeuksia, joita valvotaan skannaamalla. Voit valvoa maksullisille lounaille saapuvia tai vaikka antaa kappalemääräisiä oikeuksia drinkkilippujen muodossa.

Ajantasainen seuranta

Tapahtuman reaaliaikainen kävijämäärän seuranta hyödyntää tapahtumajärjestäjää, ravintolapalveluita sekä turvajärjestelyjä. Myös salien sisällä olevat henkilömäärät nähdään suoraan laitteilta sekä hallintasovelluksesta.