Tapahtuman aikana

Paikallarekisteröinti

Badget tai mobiililiput toimitetaan osallistujille etukäteen tai tulostetaan paikan päällä. Vieras rekisteröidään saapuneeksi  skannaamalla badgen QR-koodi tai mobiililippu. 
Online rekisteröinti voidaan toteuttaa myös itsepalveluun, jolloin osallistuja itse kirjautuu tapahtumaan ja saa tulostetun badgen.
Ohjelmisto voi näyttää vieraan kuvan henkilötodennuksen varmistamiseksi.

Badgetulostus

Nopea ja tehokas tulostus takaa sujuvan sisääntulon tapahtumaan. Voit valita kustannustehokkaan tai korkealuokkaisen badgetulosteen- aina tapahtuman mukaisesti brändättynä. Myös mobiilisti!

Lippujenluku

Ammattilaitteilla skannataan vieraiden badgeilta koodit. Laitteet toimivat pimeässä, ulkona, sateessa ja pakkasessa. Voidaan myös käyttää mobiililippuja. Nopeus sisääntulon skannauksissa parantaa asiakaskokemusta.

Liidienkeruu

Palvelemme erikokoisten tapahtumien järjestäjiä ja näytteilleasettajia Pro-mobiilisovelluksella, jota voit käyttää omalla Android- tai Apple-laitteella sekä vuokralaitteella. Lisäksi voit laatia kysymys/ kartoituslomakkeen, joka täydentää liidiä skannauksen jälkeen. 

Lounas ja muut liput

Lippukoodin taakse voidaan määritellä oikeuksia, joita valvotaan skannaamalla. Voit valvoa maksullisille lounaille saapuvia tai vaikka antaa kappalemääräisiä oikeuksia drinkkilippujen muodossa.

Ajantasainen seuranta

Tapahtuman reaaliaikainen kävijämäärän seuranta hyödyntää tapahtumajärjestäjää, ravintolapalveluita sekä turvajärjestelyjä. Myös salien sisällä olevat henkilömäärät nähdään suoraan laitteilta sekä hallintasovelluksesta.